Print canvas

print canvas

Print canvas Bucuresti

Flexibilitate
100%
Cea mai rapida productie
90%
Calitate garantata
95%
Design profesionist
85%

Livrare Gratuita

Compania noastra ofera o livrare rapida si gratuita oriunde in Romania in maxim 24 de ore.

Costuri minime

Preturile printului canvas oferite de compania noastra sunt mai mult decat rezonabile.

Finisare pefecta

Indiferent de modelul ales, noi va putem furniza o finisare perfecta de o calitate ireporsabila.

100% durabile

Produsele noastre nu se caracterizeaza doar printr-un pret avantajos dar si prin durabiltiatea oferita.

Trimite o cerere de oferta!

Va multumim pentru cererea de oferta. un reprezentant al companiei noastre va intra in legatura cu dvs. curand!

Print canvas. Plasati o comanda telefonic la numarul 0761.602.707!

Comanda acum

Print canvas

Printul pe panza sau printul canvas este rezultatul unei imagini imprimante pe panza, care este intins sau infasurat, afisat ulterior in spatiile publice sau pentru design interior. Conceptul de print canvas este realizat fie din imagini personalizate sau proprii si este recomandat pentru a reda o infatisare naturala asemanatoare picturii in ulei sau de tip acrilic.

Metode de printare canvas

Conceptul este aparut din anii 90 iar de atunci a cunoscut semnificative imbunatari, aztazi, exista masinarii performante care pot reda intr-un mod natural si original pe panza sau hartie orice tip de imagine. Materialul pentru print canvas este realizat din plastic sau bumbac si sunt utilizate in imprimante cu jet de cerneala care permit inserarea materialelor fografice si artistice intr-un mod profesionist. Fuel utilizeaza pentru print canvas cele mai moderne masinarii cu viteza reglabila si care asigura o calitate de imprimare ireprosabila fara sa afecteze produsul final. Materialul utilizat poate fi diferit in functie de proiectul pe care il abordati, spre exemplu pentru realizarea unui tapet este necesara folosirea de panza pura alba din bumbac pentru o reprezentare eficienta. Echipa noastra va poate asista cu informatii si detalii tehnice privind printul pe canvas tinand cont de proiectul si de interesele dvs.

Pentru ce se utilizeaza print-ul canvas?

Deseori acest sistem este utilizat in spatiile inchise de catre designeri de interior si de profesionisti sau de catre proprietari. Produsele realizate din print canvas sunt usor de gasit in magazinele de constructii si de casam pot fi produse in masa. Nu in ultimul rand printul canvas este utilizat ca o alternativa la operele de arta, fiind o solutie mai facila si mai ieftina si poate fi incadrata cu diferite accesorii lacuite sau tratate.

Clientii nostrii